Неколку зборови за нас

Основана 1992 година „Студио Ада“ успешно опстојува, професионално и квалитетно одговара на потребите на клиентите, се до денес.
 
Во долгогодишното постоење опфаќа широк спектар на дејности, реализира многубројни проекти во областа на филмската индустрија, невладиниот сектор, буџетски институции, стопанство итн., кадешто беспрекорно одговара на бараните услуги.
Секогаш одговорно пред предизвикот за поголем успех и напредок, со цел да обезбедиме поголема сигурност, доверба и поквалитетна услуга за клиентите, тимот на Студио Ада постојно се надоградува, усовршува, ги прати сите новитети и трендови, како на локалниот така и на светскиот пазар на услуги, од областа на сметководството, финансиите, правото, организацијата и на сите сродни дејности. Она што највеќе не прави успешни е нашиот позитивен став и коректниот однос кој води кон изнаоѓање на најдобрите бизнис решенија соодветни на потребите на клиентот.

Нашите основни вредности

Стратегија

Напорна работа

Резултати

Задоволни клиенти

Процес на работа

Доставете ги документите, специфицирајте ги Вашите посебни барања и потреби, за се другo ќе се погрижи професионалниот тим на Студио Ада, со 25 години работно искуство зад себе.

Погледнете ја референтната листа со низа задоволни клиенти и долгогодишни соработници, како потврда на квалитетот на нашето работење.